Smerte ligger lige mellem accept og action

Og hvad pokker mener hun så med det😂

Sagt på en anden måde. Mellem valg findes kun smerte, mindfucking og uro. Du kender det sikkert godt – Tænk på sidste gang du stod overfor at skulle træffe et valg…

Hvor kan man da bare MINDFUCKE sig selv med konsekvenser som måske aldrig nogensinde bliver en realitet FORDI man ikke engang har truffet valget endnu😂 Husk tanker afleder følelser, og qua vi mennesker kun besidder 6 grundfølelser HVORAF SØLLE ÉN er betegnet som positiv nemlig glæde så er mit bud at det gør ondt at træde vande her🙈

 

Naturligvis kan valg gradbøjes ind i kategorier hvor nogle valg er større end andre, og konsekvenserne dermed også større. Men mange af de valg vi træffer i hverdagen betyder minimalt for hvordan vores ser liv ser ud om 5 år.  Så nu smider jeg lige min 5 minute rule:

“If it`s not gonna matter in 5 years, don´t spent more then 5 minutes on deciding.”

 

Men men men der er jo også de store valg! De valg der vil ændre dit liv fra i dag og fremadrettet. De er jo naturligvis vigtige at overveje – men der kan man netop bruge de 5 år endnu engang. Vi har 3 muligheder når vi står overfor et valg, at gøre noget eller IKKE at gøre noget i scenario 1 og 2 tager du aktiv stilling og begge valg vil give ro men nummer 3 gør ondt og det er dér smerten ligger.

  1. Action: Vi kan handle, det skaber naturligvis en konsekvens.
  2. Accept: Vi kan vælge at acceptere at tingene er som de er.
  3. Eller vi kan vælge at blive i situationen velvidende at vi ikke kan acceptere tingene som de er lige nu -> BIG TIME PAIN!😈

 

Hvis vi vælger scenario 1. Action, så spørg dig selv hvordan ser  mit liv så ud om 5 år?

Hvis jeg vælger scenario 2. Accept hvordan ser  mit liv så ud om 5 år?

Hvis jeg vælger at blive mellem mine valg, velvidende at jeg IKKE kan acceptere hvordan tingene er lige nu? Hvordan ser mit liv så ud om 5 år? Har jeg fortjent det…….? Har min familie fortjent det…..? Hvad med mit job……? Hvad med mig……?  Nej vel?❤️

 

Jeg håber mit beskedne indlæg her gav mening i forhold til at kaste lidt mere lys over hvordan vi instinktivt handler når står mellem valg. Vores kære krybdyr hjerne forbinder nyt med farer, så din krop vil altid hige imod det du kender. Men er det det du vælger får du det du altid har haft, hvis du er glad i det er det jo simpelthen så fint❤️ MEN er du ikke er glad i det, så er det bare med (pardon my french) at få fingeren ud og TAGE ACTION!❤️ JA der er en konsekvens, men gør den mere ondt end det du er i LIGE nu? Og hvis JA – Hvor vil smerten så følge dig længst?

Pas på dig selv❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *