OphavsQvinden

Kære kvinde velkommen til Mindvalue🤗

Jeg hedder Susan og er en 36 årig Qvinde med stor Q! Forstået på den måde at jeg ELSKER alt hvad det feminine liv bringer med sig på godt og ondt NU! Men sådan har jeg ikke altid haft det. Jeg har selv gennemgået en meget stor personlig udvikling for at skabe et liv hvor glæde, nydelse, livskvalitet og kærlighed er mine støttepæle. Jeg vil derfor gerne invitere dig ind i mit univers og dele min rejse på godt og ondt med dig men først lidt om mig🤗

Jeg er uddannet ICC Coach af Jørgen Svenstrup, som i dag driver virksomheden Empowermind. Jeg er senere uddannet MasterCoach af Sofia Manning fra Manning inspire. Foruden har jeg selv sammensat min uddannelse hen imod det jeg arbejder med i dag og som egentlig har været min drøm siden jeg startede min karriere inden for salg. Man skulle tro det var personlig udvikling, dette har jeg dog forsøgt mig på gennem min rejse men arbejder i dag med noget helt helt andet. Dog har jeg lært at personlig udvikling ER nøglen til det liv jeg ønsker at leve og som jeg i dag lever 😊 – Hvis du ønsker at leve det liv du drømmer om så KEEP reading😉

Mit daglige virke, som er ligeså meget en livstil som det er et arbejde, beror på min stilling som Senior Sales Coach i en virksomhed som knap nok kan blive mere feminin, netop Change Lingerie. En hverdag hvor kvinder, ledelse, målsætninger, salg og service er i højsædet. Jep!

KarrieQvinde med stort Q💃

Jeg har ikke lavet denne hjemmeside, for at bringe et budskab om at livet er let, for det er det bestemt ikke altid. Men mit budskab er at vi langt hen ad vejen selv kan styre en stor del ved at skabe bevidsthed omkring os selv, vores tanker, antageler, følelser og handlinger. Og ikke mindst tage noget så skræmmende som ANSVAR! Jeg har kort sagt lavet denne hjemmesidde for at bidrage til din rejse når du vælger at træffe det valg der er rigtigt for dig.

Jeg aner jo ikke præcis hvad dit valg falder på, men mit bud er at valget kunne handle om at du har fået nok af at leve i en offer rolle længere, kort sagt have det skidt, være ked af det, føle dig udnyttet og ikke leve det liv du drømmer om. Og nu bliver jeg grov, for det der OGSÅ er koblet sammen med denne rolle er at peje fingre af omgivelserne, mene det er de andres skyld, mene verden er imod dig og du synes det hele er hårdt og synd for dig. Når du er klar til at ikke længere at have ondt af dig selv – SÅ begynder dit liv med at du traffer DET rigtige valg!

Vi KAN være lykkelige størstedelen af tiden, men det kræver et valg! Valg har konsekvenser og nogle af dem gør ondt lige her og nu, men hvis vi vil være “Kvinde i eget hus” og dermed skabe vores egen lykke så kræver det vi stepper op og traffer DET og de rigtige valg💪

Personligt havde jeg været alt for sød alt alt for længe. Omverdenen udnyttede mig, tog jeg mig selv i at tænke, MEN sandheden var at JEG TILLOD omverdenen at udnytte mig.

Da jeg indså at al forandring starter med at tage ANSVAR for sig selv, sine tanker, følelser og handlinger TOG det fart og jeg besluttede mig for:

 

💪JEG GIDER IKKE MERE F***ING BULLSHIT – Nu tager JEG KONTROLLEN over MIT liv.💪

 

🤗Kære kvinde VELKOMMEN til rejsen ind i din styrke og din lykke🤗

❤️Det har du SÅ MEGET fortjent❤️